„Superscreen”, tableta cu ecran de 10” QHD care oferă o alternativă spaţioasă la ecranul telefonului mobil

22.03.2017

Adresat celor care doresc să beneficieze de toate avantajele unei tablete cu ecran spaţios, dar cu acces imediat la aplicaţiile şi informaţiile păstrate pe telefonul mobil, Superscreen funcţionează ca o extensie pentru smartphone, duplicând conţinutul ecranului folosind conexiune wireless.

Finanţat în cadrul unei campanii kickstarter, dispozitivul preia conceptul întâlnit la seria produselor ASUS Padfone, însă fără complicaţiile unui compartiment dedicat în care să inserăm telefonul mobil. În schimb, totul se face prin conexiune wireless, cu telefonul disponibil în orice moment pentru preluarea unui apel sau alte activităţi care nu solicită prezenţa unui ecran spaţios.

Adaptată strict pentru folosirea în rol de ecran secundar, tableta cu preţ de 99 dolari nu dispune de hardware avansat, însă oferă un ecran de bună calitate suportând rezoluţie 2560×1600 pixeli şi interfaţă touch capacitivă.

Având deja strânsă finanţarea necesară, gadgetul Superscreen va ajunge la primii săi cumpărători nu mai târziu de luna aprilie 2017.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult