Tableta Huawei MediaPad 10 FHD va fi lansată în august

Anunţată în februarie la Mobile World Congress 2012, tableta MediaPad 10 FHD a producătorului chinez Huawei va fi lansată la sfârşitul lunii august. Anunţul a fost făcut chiar de către Yu Chengdong, managerul diviziei consumer din cadrul companiei, acesta afirmând că preţul de vânzare va fi de circa 3000 yuani, adică aproximativ 470 de dolari sau 385 euro fără taxe vamale.

Oferind un ecran de 10,1" cu panou IPS şi rezoluţie de 1920x1200 pixeli, tableta Huawei MediaPad 10 FHD este bazată pe procesorul Huawei K3V2 dezvoltat chiar de companie, o soluţie quad-core tactată la 1,5GHz. Aceasta va rula Android 4.0 şi va oferi o cameră principală de 8MP şi una frontală de 1,3MP, întreaga platformă hardware fiind susţinută de o baterie cu o capacitate de 6400 mAh. Conectivitatea este bogată, tableta incluzând modul Wi-Fi, HSDPA şi Bluetooth.

Huawei MediaPad 10 FHD este un produs interesant, mai ales că şi greutatea de 598 de grame sau grosimea de 8,8 mm, ca să nu mai vorbim de preţ, sunt în favoarea ei. În acest moment nu există informaţii referitoare la disponibilitatea produsului pe piaţa europeană.

Huawei MediaPad 10 FHD

Huawei MediaPad 10 FHD

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat