Xperia Z3 Tablet Compact, SmartWatch 3 şi SmartBand Talk prezentate la IFA

04.09.2014
Xperia Z3 Tablet Compact, SmartWatch 3 şi SmartBand Talk prezentate la IFA

Pe lângă smartphone-uri, Sony a adus la IFA 2014 şi o nouă tabletă, cât şi două accesorii de purtat la mână. Este vorba despre Z3 Tablet Compact, un nou dispozitiv cu display de 8 inci, despre SmartWatch 3 cu Android Wear şi despre SmartBand Talk, o brăţară inteligentă cu funcţie de handsfree.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Xperia Z3 Tablet Compact

Sony a prezentat Z3 Tablet Compact, o tabletă cu specificaţii pe care de obicei le regăsim în dispozitive mai mari. Aceasta oferă un display Full HD de 8”, procesor Snapdragon 801 la 2,5 GHz, 3 GB memorie RAM, cameră de 8,1 megapixeli pe spate şi 2,2 pe partea din faţă, cât şi o baterie de 4500 mAh, care asigură 13 ore de redare video. Z3 Tablet Compact măsoară 6,4 mm în grosime şi cântăreşte doar 280 de grame. Evident, compania a optat pentru rezistenţă la apă şi praf, tableta primind certificare IP68. Nu există încă un preţ pentru noua tabletă, însă au fost confirmate variante pe alb şi negru, cu WiFi sau WiFi + modem 4G.

Galerie foto Sony Xperia Z3 Tablet Compact

SmartWatch 3 şi SmartBand Talk

Sony a prezentat şi două dispozitive de purtat la mână: SmartWatch 3 şi SmartBand Talk. SmartWatch a ajuns la a treia generaţie, însă a renunţat la software-ul proprietar, în favoarea Android Wear. Acesta oferă un display de 1,6” cu rezoluţie 320 x 320 pixeli şi are la bază un procesor ARM-A7 quad-core la 1,2 GHz. Memoria RAM este de 512 MB, iar bateria de 420 mAh. Certificarea IP68 apare şi în cazul acestui dispozitiv, ceea ce înseamnă că SmartWatch 3 poate fi luat chiar şi la sesiuni de înot. Cureaua este realiată din plastic, iar ceasul poate fi scos şi pus pe altă curea compatibilă cu uşurinţă. Culorile în care va fi disponibil SmartWatch 3 sunt negru şi verde.

Sony SmartWatch 3 Sony SmartBand Talk

SmartBand Talk este numele noii brăţări inteligente de la Sony. Aceasta include un display alungit de 1,4”, bazat pe tehnologia e-ink, care afişează text la 192 ppi. Denumirea „talk” se referă la faptul că dispozitivul include un microfon şi un difuzor, pe care le poţi folosi pentru a vorbi la telefon, asemeni unui hands-free. De asemenea, au fost incluşi senzori pentru mişcare şi altitudine pentru utilizarea sa alături de aplicaţii de wellness, iar certificarea IP68 asigură rezistenţa la apă şi praf. SmartBand Talk vine în culorile alb şi negru.

Galerie Sony SmartWatch 3 şi SmartBand Talk

Ambele accesorii vor fi disponibile în această toamnă, iar preţurile nu au fost dezvăluite.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult