A fost anunţat Nokia 2, un smartphone ieftin cu cadru metalic şi baterie uriaşă

31.10.2017
A fost anunţat Nokia 2, un smartphone ieftin cu cadru metalic şi baterie uriaşă

HMD Global, compania care deţine licenţa exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete, a anunţat smartphone-ul Nokia 2. Acesta se remarcă prin preţul foarte atractiv şi bateria cu capacitate de 4.100 mAh.

Terminalul mai dispune de chipset quad-core Qualcomm Snapdragon 212, ecran cu diagonala de 5 inci (rezoluţie 720p), 1 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 8 GB (care poate fi extinsă prin intermediul unui card micro-SD cu capacitate maximă de 128 GB) şi cameră principală de 8 MP (plus frontală, pentru selfie-uri, de 5 MP). 

Nokia 2 oferă conectivitate 4G/LTE, rulează Android 7.1.1 Nougat şi va primi actualizarea Android Oreo.

Cadrul lateral al telefonului este realizată din aluminiu, capacul din spate este din policarbonat, iar ecranul beneficiază de protecţie Gorilla Glass 3.

Nokia 2 va fi disponibil în variantele Pewter/Black, Pewter/White şi Copper/Black la un preţ global mediu de 100 de euro.


 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult