Acer intră în cursa telefoanelor Android cu ecrane mari cu Liquid S1

Acer intră în cursa telefoanelor Android cu ecrane mari cu Liquid S1

Compania taiwaneză Acer a intrat şi ea în cursa ecranelor din ce în ce mai mari, anunţând în cadrul Computex 2013 noul său telefon Liquid S1, care rulează Android 4.2 pe un ecran de 5,7” şi o platformă hardware quad-core.

Noul telefon Liquid S1 oferă un ecran cu o diagonală de 5,7” şi rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, platforma hardware fiind o soluţie MediaTek MT6589T, care include un procesor ARM Cortex-A7 tactat la 1,5 GHz care este implementat în configuraţie quad-core şi un procesor grafic PowerVR SGX 544.

Dotările hardware includ o memorie RAM cu o capacitate de 1GB, 8 GB de stocare internă, slot MicroSDHC şi o baterie cu o capacitate de 2400 mAh. Dotările multimedia includ o cameră foto cu senzor de 8 MP, o cameră frontală de 2 MP cu deschidere de 88 de grade şi declanşare cu ajutorul vocii şi procesare audio DTS Studio Sound. Fiind un model accesibil, noul Acer Liquid S1 nu oferă conectivitate LTE, însă vine într-o configuraţie Dual SIM.

Telefonul rulează Android 4.2 şi oferă o interfaţă foarte puţin modificată, remarcându-se însă Acer Float, o serie de micro-aplicaţii pentru accesarea rapidă a unor funcţii diverse, şi integrarea cu Acer Cloud Docs, care permite vizualizarea şi editoarea unor formate des folosite de fişiere.

Disponibil în două versiuni coloristice, alb şi negru, Acer Liquid S1 va ajunge în Europa undeva în cursul celui de-al treilea trimestru la un preţ de 329 de euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News