Acesta ar putea fi iPhone 7 Plus (FOTO)

16.03.2016
Acesta ar putea fi iPhone 7 Plus (FOTO)

iPhone 7 nu va fi anunţat în mod oficial până în toamnă, însă deja există multe discuţii în mediul online despre designul pe care noua linie de smartphone-uri Apple îl va adopta. Diverse surse neoficiale sugerează faptul că noul iPhone va integra un sistem dual-camera şi va renunţa la dungile albe orizontale de pe spatele carcasei, iar acum avem prima fotografie care ar putea confirma aceste afirmaţii. Pe lângă acest lucru, imaginea dezvăluie şi alte aspecte legate de noul telefon.

Înainte de toate, trebuie să luăm în calcul faptul că imaginea în cauză poate fi o simplă machetă, un prototip care nu mai este de actualitate sau pur si simplu o poză editată în Photoshop. Având aceste lucruri în vedere, designul pare să fie în ton cu ceea ce a făcut Apple în trecut. Dungile pentru antene sunt prezente doar la marginile de sus şi de jos ale dispozitivului, camera foto dispune într-adevăr de două lentile şi doi senzori, dimensiunile par a fi în ton cu cele ale unui iPhone 6 Plus.

Se pare însă că sistemul dual-camera necesită spaţiu mult în carcasă, acesta fiind puţin ieşit în relief. Spre diferenţă de iPhone 6, lentilele nu sunt încadrate într-o piesă separată, ci carcasa se curbează pentru a forma chenarul din jurul camerei. Nu în ultimul rând, în pareta de jos a telefonului pot fi observate trei cercuri similare cu noul port „Smart Connector” de pe iPad Pro, care probabil că va facilita conectarea de noi accesorii. Aceste informaţii sunt întărite de către producătorul de accesorii pentru smartphone-uri, Feld & Volk, care a oferit inclusiv randări 3D ale telefonului. Feld & Volk a fost una dintre companiile care au dezvăluit pentru prima dată imagini cu piese reale ale lui iPhone 6 în 2014.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult