Alcatel OneTouch Hero 2: un nou phablet cu stylus

05.09.2014
Alcatel OneTouch Hero 2: un nou phablet cu stylus
Chiar dacă atenţia tuturor a fost îndreptată la IFA 2014 în principal către Samsung, Sony şi alţi jucători mari de pe piaţa de dispozitive mobile, nu ar trebui ignorate companiile mai mici precum Alcatel. Compania franceză (deţinută de chinezii de la TCL) a anunţat un nou phablet foarte atractiv: OneTouch Hero 2.
 
Cei care sunt în căutarea unui dispozitiv mobil cu display mare, ar putea să ia în considerare noul Hero 2, întrucât acesta include o listă de specificaţii decente, iar preţul deşi nu a fost anunţat, nu pare să fie foarte mare, luând în considerare componentele utilizate.
Alcatel OneTouch Hero 2
 
La capitolul hardware, avem de a face cu un display imens, de 6″ cu rezoluţie Full HD (1920 x 1080 pixeli), un procesor octa-core MediaTek M6592, 2 GB memorie RAM şi 16 GB de spaţiu de stocare intern. Există însă un slot microSD pentru cei care au nevoie de mai mult spaţiu, iar la capitolul conectivitate, OneTouch Hero 2 oferă Bluetooth 4.0, WiFi b/g/n şi un modem 4G. Bateria de 3100 mAh ar trebui să fie de ajuns pentru un telefon de acest gen, iar camerele foto de 13, respectiv 5 megapixeli nu vor uimi pe nimeni, însă par a fi mai mult decât de ajuns pentru utilizare fără prea multe pretenţii.
 
Cele mai importante detalii despre OneTouch Hero 2 sunt folosirea aluminiului pentru capacul de pe spatele telefonului şi includerea în pachet a unui stylus, care poate fi folosit pentru a lua notiţe sau pentru utilizare normală a telefonului fără a folosi degetele. Este foarte posibil ca Alcatel să fi inclus funcţii noi în interfaţa Android 4.4 pentru a fi mai „prietenoasă” cu acest accesoriu.
 
După cum spuneam anterior, preţul pentru Alacatel OneTouch Hero 2 nu a fost dezvăluit la IFA, însă telefonul va fi lansat în cursul acestei luni.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult