Allview lansează noile sale vârfuri de gamă, împreună cu asistentul vocal AVI

28.09.2017
Allview lansează noile sale vârfuri de gamă, împreună cu asistentul vocal AVI
Allview a lansat noile sale smartphone-uri vârf de gamă X4 Soul Infinity şi X4 Soul Infinity Plus. Acestea dispun de display cu aspect 18:9 şi un asistent vocal dezvoltat de companie, numit AVI.
 
Asistentul Vocal Interactiv (AVI) va fi disponibil într-o variantă beta, care va fi actualizată permanent. Potrivit companiei, AVI poate scrie mesaje dictate, poate suna contactele din agendă, deschide navigaţia şi modifica diferite setări ale telefonului. Asistentul va putea fi accesat şi prin apăsarea dublă a butonului de power.
 
 
X4 Soul Infinity este disponibil în patru configuraţii (Life, Speed, Nice, Z – Bokeh). Acestea includ două variante de procesor (quad-core/octa-core), trei variante de memorii RAM (de la 2 GB la 4 GB) şi de stocare internă (de la 16 GB la 32 GB), precum şi patru configuraţii de cameră foto (camere single şi duale cu senzori de până la 16 MP). 
 
„X4 Soul Infinity este un telefon care evoluează în acelaşi ritm cu utilizatorul. Cei care vor dori să facă upgrade de hardware, vor putea opta pentru o configuraţie superioară la service-urile autorizate Allview. Upgrade-ul va fi realizat foarte uşor, doar prin achitarea diferenţei de preţ dintre cele două configuraţii, la care se adaugă un cost de 99 lei”, potrivit companiei.
 
 
X4 Soul Infinity Plus vine cu ecran Full HD de 6 inci şi posibilitate de filmare 4K. Telefonul dispune de procesor octa-core, 6GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 64 GB (poate fi extinsă printr-un card micro-SD până la 256GB). Terminalul include cameră duală pe spate (13 MP + 5 MP) şi frontală, pentru selfie-uri, cu senzor de 13 MP. 
 
Cele patru variante de X4 Soul Infinity vor putea fi comandate începând din 28 septembrie la următoarele preţuri: 999 de lei (Infinity Life), 1.199 de lei (Infinity Speed), 1.399 de lei (Infinity Nice) şi 1.449 de Lei (Infinity Z-Bokeh). Cei care s-au înscris până la lansare pe pagina dedicată X4 Soul Infinity vor beneficia de upgrade hardware, în funcţie de versiunea selectată.
 
X4 Soul Infinity Plus va fi disponibil începând cu luna noiembrie, la preţul de 1.999 de lei.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult