Allview prezintă noua generaţie de smartphone-uri din gama Viper

Allview prezintă noua generaţie de smartphone-uri din gama Viper

Allview a lansat V2 Viper si V2 Viper X, noua generaţie de smartphone-uri Dual SIM, oferite în carcase elegante din aliaj de aluminiu si magneziu.

Noile modele Viper sunt livrate cu versiunea Android Lollipop. Ambele telefoane dispun de o soluţie grafică Mali T720 şi câte 16 GB memorie internă, expandabilă cu până la 128GB folosid card micros SD.

Allview V2 Viper X

Cele mai recente dispozitive din gama Viper se adreseaza utilizatorilor exigenti, care apreciaza in egala masura performanta, durabilitatea si designul unui dispozitiv care face parte din viata de zi cu zi a acestora. Multitudinea de functii, posibilitatile de conexiune si bateria generoasa reprezinta un mix optim pentru persoanele care apreciaza un design deosebit combinat cu functionalitate ridicata. In plus, continuam sa aducem cele mai noi tehnologii pe piata autohtona, prin lansarea V2 Viper X, primul dispozitiv Allview dotat cu cablu reversibil USB de tip C, cel mai nou standard in industrie.”, a declarat Lucian Peticila, director general Visual Fan. 

V2 Viper X este un smartphone Dual SIM cu conectivitate Dual Mode 4G,  permiţând conexiuni de internet mobil la viteze 4G pe ambele cartele, folosind atât in standardul FDD, cat si TDD. Dispozitivul atinge viteze la download de până la 150Mpbs si dispune de conectivitate Wi-Fi dual band (2.4GHz şi 5GHz). Configuraţia include procesor octa-core pe 64-bit si ecran AMOLED de 5,5”, cu rezolutie 1280×720 de pixeli. Acoperind 74,5% din suprafaţa frontală a telefonului, ecranul este protejat folosind un scut GORILLA Glass 3, rezistent la zgâriere şi şocuri mecanice.

Camera foto principală dispune de senzor optic cu rezoluţie 13MP, cuplat unui grup de lentile cu deschidere f/2.0. Urmând exemplul dat de Nokia cu tehnologia Pure View, Allview a implementat pentru camera smartphone-ului V2 Viper X funcţia Ultra Pixel care, printr-un algoritm de procesare special conceput, poate genera imagini la rezoluţie 64MP. Adresată amatorilor de poze selfie, camera frontală de 5MP este asistată cu un set de filtre menit să îmbunătăţească aspectul imaginii.

Carcasa de 7.2 mm grosime adăposteşte un acumulator de 3150 mAh, promiţând până la 239 ore de utilizare prin folosirea modului extrem de economisire a energiei.

Telefonul Allview V2 Viper X este livrat în 3 nuanţe diferite: cool blue, pure white si golden pearl, la preţul de 1249 Lei.

Allview V2 Viper

Cu preţ de 999 Lei, Allview V2 Viper se face remarcat prin designul tineresc şi carcasa cu spate metalic. Telefonul motorizat de un procesor quad-core pe 64-bit dispune de microfon dual cu funcţie de atenuare zgomot şi oferă conectivitate 4G pe ambele SIM-uri, suportând viteze la download de până la 150Mbps. Ceva mai compact decât modelul Viper X, dispozitivul foloseşte tot un ecran AMOLED cu rezoluţie HD, însă cu diagonala de 4.7˝.

Alături de camera foto cu senzor de 8 MP şi cea frontală de 5 MP, pe lista dotărilor avem şi un transmiţător infraroşu, de folosit împreună cu aplicaţia dedicată instalată de producător pentru funcţia de telecomandă. Carcasa de 7.85 mm grosime adăposteşte un acumulator de 2000 mAh, promiţând 200 ore funcţionare în stand-by sau până la 545 minute de convorbiri.

Ambele device-uri suportă comenzi prin gesturi. Spre exemplu, funcţia Touchless wake-up porneşte ecranul printr-o dubla atingere, iar utilizatorul poate apela sau răspunde doar prin ridicarea telefonului la ureche.

Allview livrează modelul V2 Viper X începând cu data de 6 noiembrie 2015, respectiv 20 octombrie 2015 pentru V2 Viper.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult