Allview prezintă noua serie Jump de telefoane rugged

27.10.2016
Allview prezintă noua serie Jump de telefoane rugged

Allview lansează primele sale terminale rugged, E3 Jump şi M9 Jump, proiectate să reziste în condiţii de utilizare care ar deteriora dispozitive mai slab protejate.

Telefoanele din seria Jump sunt ideale pentru utilizatorii care lucrează într-un mediu solicitant, expus riscurilor, cum este spre exemplu domeniul construcţiilor, dar şi pentru amatorii aventurilor în aer liber. Oricare ar fi motivele pentru care le alegi, dispozitivele Jump nu te vor lăsa la greu: rezistă sub apă, în condiţii de praf sau la şocuri puternice”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

E3 Jump şi M9 Jump au un design robust, carcasele lor fiind realizate din policarbonat cu inserţii de cauciuc, conferind rezistenţă la lovituri şi şocuri mecanice. Capacele aplicate pe spatele telefoanelor sunt fixate cu sisteme metalice pentru a elimina riscul desprinderii lor la şocuri puternice. Ecranele celor două dispozitive sunt prevăzute cu scut Corning Gorilla Glass 3, oferind protecţie împotriva loviturilor accidentale şi zgârieturi.

Carcasa proiectată în conformitate cu standardul IP67 oferă protecţie împotriva prafului şi pătrunderii de lichide, telefoanele putând să reziste timp de 30 de minute scufundate în apă cu adâncime de 1 metru. Tastele fizice de la baza ecranului precum şi butoanele din lateral oferă acces la funcţiile telefonului inclusiv sub apă. Mai mult, utilizatorii smartphone-ului E3 Jump pot realiza cu ajutorul său fotografii subacvatice.

E3 Jump este un smartphone cu ecran de 4.5” echipat cu CPU quad-core şi 2 GB memorie RAM, livrat cu sistemul Android 6.0 Marshmallow. Memoria internă de 16 GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD. Ambele dispozitive includ camere foto de 5MP şi microfon dual cu funcţie de reducere a zgomotului, iar E3 Jump are în plus camera frontală de 2 MP. E3 Jump oferă conectivitate 4G, iar pentru fişierele mai mari de 20MB este prevăzut cu funcţia de Descărcare Accelerată, care foloseşte simultan atât conexiunea WiFi cât şi 4G/3G.

E3 Jump şi M9 Jump sunt disponibile pe bază de precomandă la preţul de 999 Lei, respectiv 329 Lei, iar livrările vor începe în prima jumătate a lunii noiembrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult