Allview prezintă X2 Xtreme, noul său vârf de gamă smartphone

Allview prezintă X2 Xtreme, noul său vârf de gamă smartphone

X2 Xtreme este un smartphone dual-SIM motorizat de chipsetul Helio X10 (CPU octa-core pe 64 biţi, la 2GHz), ajutat cu 3GB memorie RAM. Dispozitivul beneficiază de tehnologia CorePilot 2.0 si foloseşte sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Piesa de rezistenţă este însă memoria internă de 64GB care poate fi extinsa pana la 192GB prin adaugarea unui card microSD de maxim 128GB

Allview X2 Xtreme

„Continuam sa oferim consumatorilor produse adaptate cerintelor si asteptarilor tot mai diversificate, prin inovatie si cercetare constanta. Am pastrat totodata si traditia de a aduce in gama Soul un smartphone cu performante extreme. Avand in vedere tendintele si necesitatile utilizatorilor care isi doresc un smartphone cu specificatii la superlativ. Printre acestea de remarcat sunt: camera principala de 24 MP care prin intermediul unui algoritm de suprapunere a imaginilor poate oferi o rezolutie incredibila pe care insa o pastram sub forma de surpriza pana la aparitia primelor review-uri, mediul de stocare de pana la 192 GB care te ajuta in a captura filme la rezolutie de 4K, display-ul de 6” cu rezolutie Quad HD, procesorul Helio X10 si autonomia de peste 200 ore in convorbire in modul Extrem” a declarat Lucian Peticila, director general al companiei Visual Fan.

Vârful gamei de telefoane Soul include sistem de deblocare pe bază de amprentă, oferind un nivel sporit de protecţie a datelor. Pe lângă deblocarea ecranului, utilizatorul poate apela la folosirea amprentei pentru a cripta fişiere.

Allview X2 Xtreme oferă două camere foto de 8MP şi 24MP, camera principala dispunând de lentile cu 6 straturi(UV lens, focus lens, high precision lens, aperture, low dispersion lens) si protecţie anti-zgârieturi cu strat de Safir. De remarcat este şi blitz-ul LED cu două tonalităţi de lumină –  „caldă” si „rece”, conferind pozelor un aspect natural şi paletă mai bogată de culori. Telefonul poate filma la rezoluţie 4K, respectiv captura imagini in timpul filmării prin utilizarea butonului prezent pe rama telefonului.

Alături de camera foto, cap de afiş pe lista specificaţiilor este şi ecranul cu diagonală 6˝ şi rezoluţie QHD (2560×1440).

Utilizatorii pot alege oricare din temele smartphone-ului X2 Xtreme, respectiv functia Chameleon care adaptează interfaţa telefonului duplicând culorile din jurul tău.

Smartphone-ul este echipat cu o baterie de 3500 mAh care promite pana la 20 ore de funcţionare continua sau 350 ore in stand-by. X2.

Telefonul Allview X2 Xtreme este disponibil începând de astăzi pe bază de precomandă, la preţul de 2199 LEI.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult