iPhone se ieftineşte şi retroactiv

07.09.2007
iPhone se ieftineşte şi retroactiv

Steve Jobs s-a adresat mulţimii. De ce ar face una ca asta? Pentru a fi corect faţă de clienţii companiei Apple. Dar să vedem despre ce este vorba.

Săptămâna aceasta, odată cu lansarea noilor produse ale companiei, Apple a ieftinit gama iPhone. După cum bănuia ieri şi Andrei, cei care au cumpărat deja un iPhone se simt păcăliţi, însă acţionează în această direcţie prin trimiterea mesajelor de nemulţumire către Apple. Steve Jobs a ieşit la înaintare cu un comunicat prin care anunţă că toţi posesorii de iPhone, achiziţionat cu mai bine de 2 săptămâni în urmă, vor primi 100$ înapoi. Aş zice: „Nu-i rău dle. Jobs!”; ar prinde bine şi la noi în ţară astfel de mentalităţi.

Nu vă închipuiţi că în faţa magazinelor vor exista mese albe cu liste, iar fiecare posesor de iPhone va trece să îşi ia verzişorii înapoi. Clienţii îşi vor primi banii sub formă de credit, ce poate fi folosit la achiziţionarea de produse din cadrul magazinelor Apple.

Steve Jobs a mai spus că au apelat la această strategie pentru a mulţumi clienţii care au avut încredere în iPhone şi l-au cumpărat încă de la apariţie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News