Următorul iPhone vine cu ecran Retina Display de 4.6 inch?

22.03.2012
Următorul iPhone vine cu ecran Retina Display de 4.6 inch?

Furnizorii de componente pentru produsele Apple par să aibă din nou de lucru, ţinta de această dată fiind un nou model smartphone din gamma iPhone.

Următorul iPone vine cu ecran Retina Display de 4.6 inch?

Dacă informaţiile încă neconfirmate sunt corecte, ecranul comandat de Apple atinge o dimensiune record pentru gama de telefoane iPhone – 4.6 inch. Lista furnizorilor selectaţi pentru noile ecrane include probabil nume ca Samsung şi LG, ambele companii fiind preferate de Apple şi în trecut.

La fel ca şi în cazul noului iPad, ecranul Retina Display rezervat pentru înlocuitorul lui iPhone 4S promite imagini cu o claritate de invidiat, redate cu ajutorul unei matrice LCD cu densitate de cel puţin 330 ppi.

Tot aceleaşi surse plasează data lansării noului iPhone undeva către jumătatea acestui an.

Noile zvonuri vin după ce am aflat despre presupusa existenţă a unui model iPhone cu ecran de 4 inch, ce oricum reprezintă un salt destul de mare faţă de formatul 3.5 înch preferat de Apple până acum. Credibilitatea informaţiilor pare şi mai îndoielnică dacă luăm în considerare perioada de lansare menţionată, plasată la doar 6-9 luni după apariţia lui iPhone 4S.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult