Data de lansare iPhone 6, confirmată de un operator german de telefonie mobilă

28.05.2014
Data de lansare iPhone 6, confirmată de un operator german de telefonie mobilă

Potrivit unor surse apropiate operatorului Deutsche Telekom, compania ar fi dezvăluit unora dinte angajaţi data de lansare pentru iPhone 6. Deloc surprinzător, ziua anunţată se potriveşte perfect calendarului obişnuit de lansări Apple.

Astfel, aflăm că Apple plănuieşte să lanseze noul telefon iPhone 6 într-o zi de vineri, pe 19 septembrie 2014. Dacă informaţia este corectă, probabil că Apple va comunica ziua evenimentului cu până la două săptămâni înainte, ocazia putând servi şi pentru alte lansări de produse, cum ar fi accesoriul Apple iWatch.

Data de lansare iPhone 6, confirmată de un operator german de telefonie mobilă

Potrivit informaţiilor adunate până acum din surse neoficiale, viitorul telefon iPhone 6 va avea design inspirat de seria de tablete iPad Air şi un ecran mai mare, cu diagonală 4.7″. Aparent, există şi unele indicii privind existenţa unui model iPhone cu ecran de 5.5″, care ar urma să fie dezvăluit la ceva timp după lansarea versiunii iPhone 6 cu ecran de 4.7″.

Fără a putea spune cu certitudine că reflectă designul final pregătit pentru lansarea din această toamnă, iată cum arată o presupusă carcasă pentru iPhone 6, asamblată într-o machetă nefuncţională a telefonului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult