Telefoanele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, criticate de utilizatori pentru ecranul care se zgârie prea uşor

Telefoanele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, criticate de utilizatori pentru ecranul care se zgârie prea uşor

După ce au renunţat la a mai oferi ecrane cu strat de safir pentru seria de telefoane iPhone 6, furnizorul contractat intrând în faliment, Apple primeşte acum o nouă lovitură de imagine după ce soluţia aleasă ca înlocuitor nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

Demonstrată ca fiind aproape indestructibilă, sticla cu strat de safir zvonită ca fiind element de atracţie principal pentru seria de telefoane iPhone 6 nu a mai ajuns să echipeze produsul finit. Dificultăţile întâlnite la producerea noului scut pentru ecran şi imposibilitatea aprovizionării cu stocuri suficiente au determinat compania din Cupertino să găsească rapid o alternativă. Alegerea făcută a fost Ion-X Glass, un tip din sticlă minerală a cărei duritate este crescută folosind silicat de aluminiu.

iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, criticate de utilizatori pentru ecranul care se zgârie prea uşor

Departe de a fi soluţia ideală, noul scut Ion-X este acum o sursă de nemulţumiri din partea utilizatorilor, care se plâng că ecranul telefoanelor iPhone 6 şi iPhone 6 Plus se zgârie prea uşor.

Chiar dacă nu a dat nici o declaraţie oficială pe marginea acestui subiect,  Apple ar fi instruit deja reprezentanţii magazinelor Apple Store să propună înlocuirea telefoanelor iPhone 6 care prezintă zgârieturi la suprafaţa ecranului.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult