Apple demonstrează funcţia 3D Touch de pe iPhone 6s într-un mod inedit

19.10.2015

Vizitatorii magazinelor Apple Store din oraşele americane San Francisco şi New York sunt întâmpinaţi cu o demonstraţie inedită, ilustrând beneficiile tehnologiei 3D Touch introdusă pe telefoanele din seria iPhone 6S.

Surprinsă într-un filmuleţ, demonstraţia presupune aşezarea unui telefon iPhone 6s pe o masă a cărei suprafaţă este în fapt un ecran de mari dimensiuni, redând ceea ce pare a fi luciul apei unui acvariu cu peşti. Masa interactivă nu include senzori proprii, dar vizitatorii pot interacţiona cu suprafaţa apei folosind interfaţa 3D Touch a telefonului mobil, stârnind valuri în iazul virtual, mai mari sau mai mici, în funcţie de forţa folosită la apăsare.

Apple demonstrează funcţia 3D Touch de pe iPhone 6s într-un mod inedit

Utilă pentru evidenţierea avantajelor unei tehnologii mai puţin sesizabilă la simpla manevrare a telefonului mobil, demonstraţia este deocamdată oferită doar în centrele Apple Store mai sus menţionate, oficialii companiei nepărând să aibă planuri pentru extinderea şi în magazine Apple Store din alte regiuni ale lumii.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult