iPhone 6S ar putea stabili un nou record de vânzări pentru Apple

15.09.2015
iPhone 6S ar putea stabili un nou record de vânzări pentru Apple

iPhone 6 a fost un mare succes în 2014, reuşind să adune peste 10 milioane de pre-comenzi în cele două săptămâni care au precedat lansarea sa. În ciuda faptului că iPhone 6S arată la exterior în mare parte la fel, noul smartphone Apple pare să devină un nou hit al companiei, compania dezvăluind deja că cifrele înregistrate în cele câteva zile de când au fost pornite comenzile sugerează că 6S va depăşi iPhone 6 până la data lansării.

Spre diferenţă de anul trecut însă, Apple nu a oferit cifre exacte. După primul weekend de pre-comenzi, ştiam deja că iPhone 6 a atins numărul de patru milioane de unităţi rezervate. De data aceasta, compania vorbeşte despre un interes „foarte puternic” din partea clienţilor. Chiar dacă momentan probabil că iPhone 6S nu a depăşit încă comenzile de anul trecut, faptul că noile modele apar şi în China în aceeaşi zi cu restul ţărilor din primul val de lansare, ar putea sugera că Apple se bazează pe această piaţă pentru a stabili un nou record de vânzări în prima zi.

Deja pre-comenzile nu mai garantează disponibilitatea telefonului pe 25 septembrie, cei care aleg să îşi rezerve un smartphone iPhone 6S sau 6S Plus acum fiind nevoiţi să aştepte câteva zile după această dată pentru a-l primi. Având în vedere noile funcţii ale dispozitivului, precum 3D Touch, cât şi carcasa mult mai rezistentă la şocuri şi îndoituri, chiar şi utilizatorii de iPhone 6 ar putea avea destule motive să treacă la noua generaţie de smartphone-uri Apple. Compania chiar încurajează upgrade-urile anuale, oferind în Statele Unite un program pe bază de abonament pentru a primi următorul iPhone imediat ce se lansează.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult