iPhone 6S, pregătit cu o cameră foto de 12MP?

02.07.2015
iPhone 6S, pregătit cu o cameră foto de 12MP?

Pregătit pentru lansare la începutul acestei toamne, viitorul telefon iPhone 6s este deja subiect fierbinte la bursa zvonurilor, ultima dezvăluire făcută de un presupus angajat Foxconn printr-o postare în reţeaua de socializare Weibo vizând specificaţiile unui modul pentru cameră foto ce ar fi rezervat pentru noul telefon Apple.

Aparent, camera foto pregătită pentru telefoane iPhone 6s poate obţine instantanee la rezoluţia de 12MP, filmează la rezoluţie 4K şi obţine clipuri slow-motion la viteză de 240 cadre pe secundă. Informaţia contrazice însă unele zvonuri mai vechi, care indicau pentru succesorul telefonului iPhone 6 folosirea unei camere foto de 16MP.

iPhone 6S, pregătit cu o cameră foto de 12MP?

Identificate după numele de cod N66 (iPhone 6S) şi N71 (iPhone 6s Plus), cele două modele vor dispune de o configuraţie similară, având câte 2GB memorie RAM, cameră frontală de 5MP şi conectivitate LTE Cat. 6.

Potrivit informaţiilor provenite din surse apropiate partenerilor Apple din China, seria de telefoane iPhone 6s şi iPhone 6s Plus s-ar afla deja în producţie, ambele modele urmând să fie dezvăluite în luna septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult