Avem o dată provizorie pentru lansarea noilor iPhone 9, iPhone X şi iPhone X Plus

27.08.2018
Avem o dată provizorie pentru lansarea noilor iPhone 9, iPhone X şi iPhone X Plus

Sezonul lansărilor de smartphone-uri pentru cea de-a doua parte a anului este oficial pornit, Galaxy Note9 fiind primul dispozitiv de top important dintr-un şir lung. Întotdeauna, după Samsung, Apple intră în lumina reflectoarelor, prima jumătate a lunii septembrie fiind în general dedicată dispozitivelor noi din gama iPhone. Dacă cele mai recente zvonuri se dovedesc a fi adevărate, am putea fi la doar două săptămâni distanţă de noua serie de smartphone-uri Apple.

Conform publicaţiei gerrmane Macerkopf, surse din retail-ul local confirmă data la care pre-comenzile pentru noua generaţie de iPhone vor fi pornite. Aceasta este raportată drept 14 septembrie, o zi de vineri, în ton cu lansările Apple din trecu. Acest lucru înseamnă că data la care vom vedea prima dată noua gamă de iPhone-uri va fi cu trei zile mai devreme, pe 11 septembrie, Apple obişnuind să prezinte telefoanele marţea.

Această informaţie ne dezvăluie şi data la care telefoanele ar putea fi livrate. În general, lansarea în magazine are loc la o săptămână după debutul pre-comenzilor, deci pe 21 septembrie s-ar putea ca cele trei noi modele de iPhone să ajungă deja în mâinile utilizatorilor.

Zvonurile de până acum prezintă trei modele de iPhone pentru generaţia 2018. Avem de a face cu un nou iPhone Xs cu ecran de 5,8” cu hardware îmbunătăţit, un iPhone Xs Plus cu ecran imens, de 6,5” şi un „iPhone 9” (Xc), un model cu ecran LCD de 6,1”, disponibil într-o multitudine de culori deschise şi cu un preţ mai mic decât variantele iPhone X de top.

Există de asemenea posibilitatea să primim odată cu noile telefoane şi câteva accesorii mult aşteptate precum încărcătorul wireless AirPower şi o nouă generaţie de căşti AirPods, echipate cu încărcare wireless.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult