Apple pregăteşte o serie de telefoane iPhone gigant, diferită de gama iPhone 6

Apple pregăteşte o serie de telefoane iPhone gigant, diferită de gama iPhone 6

Având ecrane de 5.7 inch, sau mai mari, telefoanele din noua serie iPhone ar putea fi anunţate în perioada lunii mai 2014, mai devreme decât top-ul de gamă iPhone 6 plănuit pentru luna septembrie.

Încadrat la un preţ ceva mai accesibil, noul phablet produs de Apple utilizează acelaşi chipset A7 întâlnit şi la modelul iPhone 5S, lăsând varianta A8 cu procesor quad-core pentru viitoarea generaţie de tablete şi smartphone.  Pus în contextul unui alt zvon ce face referire la o tabletă iPad Pro cu ecran de 12.9 inch ce ar putea fi anunţată în perioada lunii martie, noul model iPhone vine să completeze oferta de produse Apple atingând şi acea nişă neglijată până acum, aparţinând telefoanelor cu Android ce dispun de ecrane mari.

Apple pregăteşte o serie de telefoane iPhone supradimensionate, diferite de top-ul de gamă iPhone 6

Lansat cu un pachet interesant de dotări şi preţ atractiv, noul phablet Apple ar putea ajuta compania să recupereze o parte din cota de piaţă pierdută în favoarea soluţiilor similare bazate pe Android, atrăgând noi adepţi din rândul pasionaţilor de telefoane cu ecrane mari. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult