Apple pregăteşte un model iPhone 5c cu senzor Touch ID?

Apple pregăteşte un model iPhone 5c cu senzor Touch ID?

Apărut pentru scurt timp în oferta magazinului Apple Store, o versiune modificată a telefonului iPhone 5c pare să includă o tastă home reproiectată, posibil conţinând senzorul de amprente Touch ID.

Comparat modelului original lansat în anul 2013, noul telefon iPhone 5c poate fi identificat după absenţa simbolului de forma unui pătrat, imprimat pe butonul fizic plasat sub ecran.

Apple iPhone 5c - modelul vechi (stânga) vs modelul nou (dreapta)

Exceptând butonul home cu aspect uşor diferit, noua variantă iPhone 5c se prezintă cu un design exterior identic modelului original.

Între timp, imaginile publicate pe website-ul Apple au fost modificate, readucerea versiunii iPhone 5c fără Touch ID putând fi interpretată ca o posibilă eroare comisă de unul dintre angajaţii Apple, sau un indiciu subtil pentru un produs ce va fi dezvăluit în viitorul apropiat..

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult