ASUS dezvăluie Zenfone 4 Max, un nou smartphone echipat cu acumulator de 5000mAh şi dual camera

04.07.2017
ASUS dezvăluie Zenfone 4 Max, un nou smartphone echipat cu acumulator de 5000mAh şi dual camera

Seria de smartphone-uri ZenFone de la ASUS tocmai a primit un nou membru. Zenfone 4 Max pune accentul pe maximizarea autonomiei bateriei şi facilităţile pentru captură foto.

Ajutat cu un acumulator de 5000 mAh şi funcţia PowerMaster de economisire a energiei, Zenfone 4 Max promite autonomie superioară majorităţi telefoanelor cu sistem Android existente pe piaţă, folosind însă o configuraţie de nivel entry-level. În funcţie de buget, cumpărătorii au de ales între două versiuni ale telefonului, motorizate de chipsetul Snapdragon 430 (octa-core) sau varianta mai accesibilă Snapdragon 425 (quad-core). Memoria RAM poate ajunge la 4GB, iar memoria internă de 16/32/64GB poate fi extinsă ataşând un card microSD.

Camera foto principală este alcătuită poate obţine poze la rezoluţie 13MP folosind lentile cu vizibilitate la 120°. Optimizată pentru poze de tip portret, camera frontală de 8MP creşte vizibilitatea la 140°.

Ecranul IPS de 5.5” suportă rezoluţia 1080p şi redă interfaţa ZenUI aplicată sistemului de operare Android 7.0.

Pachetul cu accesorii include un adaptor AC suficient de puternic pentru a duce acumulatorul de 5000 mAh la 100% capacitate în aproximativ 4 ore.

ASUS ZenFone Max este disponibil deja în Rusia pentru echivalentul a 235/205 euro, în versiunea cu CPU quad-core, 2GB RAM şi 16GB memorie internă. Momentan, nu sunt disponibile informaţii privind disponibilitatea şi preţul acestui model în pieţele de desfacere europene.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult