Au apărut primele detalii neoficiale despre OnePlus 3

10.12.2015
Au apărut primele detalii neoficiale despre OnePlus 3

OnePlus a lansat două modele noi de smartphone-uri în cea de-a doua jumătate a anului 2015 şi deja au început să apară informaţii despre următorul său produs. Deşi este vorba doar despre câteva detalii neconfirmate însoţite de câteva fotografii, în cazul în care acestea se dovedesc a fi adevărate, aproximativ jumătate de an, compania chineză ar putea aduce pe piaţă un nou smartphone din seria „flagship killer”, care va putea concura cu produsele altor companii din 2016.

OnePlus 2 a fost anunţat drept telefonul care va fi depăşit în performanţă abia anul viitor, însă deja există smartphone-uri mai puternice. Acest lucru accelerează planurile producătorului chinez, iar primele detalii despre presupusul OnePlus 3 nu descriu un dispozitiv tocmai capabil să depăşească smartphone-uri precum Galaxy S7, având în vedere zvonurile despre dispozitivul de la Samsung.

Se pare că OnePlus va apela de asemenea la chipset-ul Snapdragon 820 dela Qualcomm, însă va păstra un display cu rezoluţie Full HD. Nici cea de-a treia generaţie a smartphone-urilor OnePlus nu va face trecerea la rezoluţia QHD (2560 x 1440 pixeli), deşi majoritatea concurenţilor sunt  chiar şi la a doua sau a treia implementare a unui display de acest gen. Imaginile par a fi simple modele 3D ale prototipului de OnePlus 3 şi pare să respecte liniile de design ale variantelor mai vechi. Curios este faptul că un senzor de amprentă nu se regăseşte nici pe partea din faţă, nici pe cea din spate, deşi OnePlus 2 vine echipat cu aşa ceva, iar difuzorul pentru redarea sunetului a fost mutat pe partea din faţă, sub display.

Lansarea lui OnePlus 3 este aşteptată în vara lui 2016. Detalii oficiale vom primi probabil cu puţin timp înainte de momentul lansării. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult