BlackBerry KEY One are acum un preţ şi o dată de lansare oficială

27.04.2017
BlackBerry KEY One are acum un preţ şi o dată de lansare oficială

TCL a anunţat în sfârşit detalii complete despre lansarea noului BlackBerry KEY One. Până în prezent nu ştiam decât ce se regăseşte în carcasa metalică a telefonului, însă informaţiile despre preţ şi disponibilitate au fost păstrate secrete. În ciuda faptului că majoritatea zvonurilor sugerau un preţ de peste 600 de euro pentru noul smartphone cu tastatură fizică, compania a dezvăluit că acesta va intra în oferta magazinelor va fi puţin mai ieftin.

BlackBerry KEY One va fi disponibil în oferta magazinelor din Statele Unite ale Americii la preţul de 549 de dolari, în timp ce în Marea Britanie va costa 499 Lire Sterline. Preţul pentru Europa nu este încă confirmat în mod oficial, însă ar putea să se situeze undeva între 499 şi 599 euro. Telefonul va fi disponibil epntru pre-comandă începând cu data de 18 mai şi va fi livrat către clienţi începând cu data de 31 mai, moment în care va ajunge şi pe rafturile retailerilor şi în stocurile magazinelor online.

Pentru cei care nu au urmărit noul smartphone BlackBerry cu tastatură fizică, reamintim că acesta va fi echipat cu un display de 4,5” cu rezoluţie 1620 x 1080 pixeli (434 ppi), chipset Snapdragon 625 de la Qualcomm, 3 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare, cameră foto cu senzor Sony IMX378 de 12 megapixeli şi acumulator de 3.505 mAh.

Tastatura fizică integrează 35 de butoane individuale retroiluminate. Întreaga tastatură include o suprafaţă capacitivă, care va putea fi folosită pentru gesturi de mişcare, asemeni unui trackpad, în timp ce tasta „Space” include şi un senzor de amprentă.

Aşteptăm veşti pe căi oficiale din partea BlackBerry şi/sau TCL despre disponibilitatea acestui model şi pe piaţa din România.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult