Capacul noului iPhone low-cost, detaliat într-o prezentare video

Capacul noului iPhone low-cost, detaliat într-o prezentare video

Chiar dacă Apple a negat în repetate rânduri zvonurile apărute în presa de specialitate, pregătirea unui model iPhone low-cost destinat pieţelor emergente din China, India şi alte regiuni cu putere de cumpărare redusă nu mai poate fi contestată. Vestea bună este că deşi încă nu îl putem admira complet asamblat şi funcţional, noul iPhone pentru cei cu bugete mici arată destul de bine, în ciuda faptului că este realizat aproape integral din material plastic.

Judecând după aspectul capacului ce va găzdui componentele sale electronice, designul dispozitivului pare a fi un hibrid între modelul iPhone 3GS şi playerul iPod Touch 5th gen. Cert este că noul iPhone va fi puţin mai gros decât actualul model iPhone 5 şi mai voluminos decât predecesorul iPhone 4S. În schimb, carcasa din plastic îl va face mult mai rezistent la accidente care implică lovirea de corpuri dure şi căderi de la înălţime pe podea. Nu acelaşi lucru poate fi spus şi despre finisajul lucios, mult mai vulnerabil la urme de zgârieturi decât sticla minerală aplicată pe spatele telefonului iPhone 4.

Desigur, în lipsa unei confirmări oficiale din partea Apple privind existenţa unuia sau mai multe modele iPhone low-cost, veridicitatea filmuleţului de mai sus trebuie tratată cu o doză mare de scepticism, putând fi vorba de o componentă adresată uneia dintre numeroasele imitaţii iPhone create pentru piaţa chineză.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult