Cât de rezistent este HTC U Ultra, succesorul modelului HTC 10 de anul trecut

Premiat anul trecut cu distincţia „cel mai bine construit smartphone” de specialiştii canalului YouTube JerryRigEverything, HTC 10 lasă loc unui succesor cu rezultate abisale la acest capitol.

Cu preţ de 749 dolari, HTC U Ultra vine cu un bagaj de modificări nu tocmai inspirate, noul smartphone ieşind cam şifonat din testele de anduranţă prin care a fost trecut.

Înlocuind carcasa metalică de tip monolit, noul design cu suprafeţe din sticlă oferă un adevărat deliciu vizual, însă este mult mai vulnerabil la zgârieturi superficiale şi se poate sparge dacă lovim sau aplicăm prea multă presiune pe carcasa telefonului.

Carcasa acoperită cu sticlă pe ambele laturi este mai puţin rigidă, îndoirea accidentă (ex. atunci când ţinem telefonul în buzunare strimte) putând duce la fisurarea şi desprinderea suprafeţelor din sticlă. Aparent, ecranul şi hardware-ul găzduit la interior sunt mai rezistente la îndoire decât carcasa, exemplarul testat continuând să funcţioneze chiar dacă exteriorul a fost dus la o stare deplorabilă prin îndoiri repetate.

Încadrat la acelaşi domeniu de preţuri ca rivalii LG G6 şi Samsung Galaxy S8, HTC U Ultra nu pare să aibă printre atributele sale pozitive şi anduranţa carcasei. 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat