Cât de rezistent este noul Galaxy S7 Active, comparat modelului standard Galaxy S7 (VIDEO)

14.06.2016

Acoperit integral cu suprafeţe din sticlă, Samsung Galaxy S7 este departe de a fi indestructibil. Dar cum se prezintă versiunea Galaxy S7 Active, adresată pasionaţilor de sport şi plimbări în natură?

Adăpostind acelaşi hardware folosit şi cu modelul S7, carcasa din policarbonat folosită cu modelul Galaxy S7 Active este însă mult mai rezistentă, oferind protecţie împotriva pătrunderii de apă şi praf, precum şi majoritatea loviturilor care pot apărea în folosirea de zi cu zi.

În timp ce modelul standard Galaxy S7 s-a ales cu zgârieturi inestetice şi a devenit complet inutilizabil după numai câteva căzături pe asfalt, altfel stau lucrurile pentru varianta S7 Active. Trântit de peste 50 de ori, Samsung Galaxy S7 Active a adunat doar câteva zgârieturi pe marginile carcasei din policarbonat, precum şi pe scutul din sticlă aplicat peste ecran, la final rămânând complet funcţional.

În afară de acceptarea unei construcţii mai voluminoasă şi finisaje mai puţin luxoase, cumpărătorii modelului Galaxy S7 Active trebuie să scoată din buzunar şi 100 dolari în plus, noul smartphone având în preţ de aproape 800 dolari la pachet retail.

Samsung Galaxy S7: definiţia flagship-ului cu Android în 2016 (REVIEW)
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult