Cel mai respectat analist Apple: iPhone 7 nu va avea nimic atractiv

25.04.2016
Cel mai respectat analist Apple: iPhone 7 nu va avea nimic atractiv
Ming-Chi Kuo, cel mai respectat analist din lume specializat pe Apple, a scris, într-o notă trimisă clienţilor, că „iPhone 7 nu va avea nimci atractiv de oferit”, iar livrările de smartphone-uri Apple vor continua să scadă în acest an. 
 
Analistul KGI Securities crede că Apple va reuşi să vândă 190-205 milioane de smartphone-uri în acest an, sub aşteptările pieţei, situate undeva la 210-230 milioane de unităţi. Prin comparaţie, analiştii estimează că Samsung, liderul mondial pe piaţa de telefoane inteligente, va livra în acest an 320 milioane de unităţi. 
 
 
Citeşte şi: Noi zvonuri despre iPhone 7: carcasă mai subţire, acumulator mai mare şi sistem dual-camera
 
Kuo crede că Apple nu va reuşi să obţină rezultate foarte bune cu iPhone 7, deoarece smartphone-ul va veni cu puţine elemente noi. El crede că iPhone are nevoie de un nou design şi noi caracteristici inovatoare pentru a stabili din nou recorduri de vânzări. Smartphone-urile Apple nu dispun încă de încărcare wireless sau de tehnologie de încărcare rapidă a bateriei. 
 
Potrivit analistului, iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, dispozitive aşteptate în toamna acestui an, vor avea design similar cu cel al iPhone 6s/6s Plus, singura actualizare notabilă fiind sistemul dual-camera cu care va fi înzestrat modelul mai mare. 
 
 
Ming-Chi Kuo
 
Analistul spune că 2017 va fi un an mai bun pentru Apple, deoarece compania va lansa un smartphone cu ecran AMOLED şi design nou, bazat pe spate din sticlă. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult