Concepte sensibile la atingere

27.11.2007
Concepte sensibile la atingere
Balance

Balance – luxos si inteligent

Acelasi Bogár Bence si-a imaginat cum trebuie sa arate un telefon inteligent de lux: carcasa din titan si inox, combinatie intre designul shell si slide, caracteristici tehnice ce satisfac orice pretentie. Practic, mobilul e compus din doua parti, avand fiecare cate-un ecran tactil pe interior, unul principal (2,8 inci, 400×240 de pixeli si 262 de mii de culori), altul mai mic numit „minipad" ce interpreteaza scrisul de mana.

Una dintre parti joaca si rol de stand, astfel ca dupa ce glisezi si ridici capacul superior, Balance poate sa fie utilizat pe post de ceas sau rama foto digitala. Pe spate, lentilele cu zoom optic 2x acopera senzorul camerei foto de 5,1MP cu focalizare automata, iar patru leduri joaca rolul de blit.

Functioneaza in retele GSM/3G/HSDPA, se conecteaza la hotspot-uri prin Wi-Fi, are Bluetooth 2.0 si receptor GPS. Memoria sa interna de 512MB poate fi completata cu carduri MicroSD, se pot cupla orice casti stereo la jack-ul de 3,5 mm, are port miniUSB. Dimensiuni : 3,5×10,25 mm.  www.egystudio.eu


Urmărește Go4IT.ro pe Google News