Cu acelaşi nume, dar mai mare. Motorola a prezentat un nou smartphone din seria Moto G

Alături de noul telefon Moto X, Motorola a prezenta şi o ediţie îmbunătăţită a variantei sale cu preţ accesibil, Moto G. Noul smartphone vine cu un ecran mult mai mare, de 5.0”, dar păstrează restul specificaţiilor aproximativ neschimbate.

Puţin mai voluminos şi mai greu decât modelul cu ecran de 4.5”, noul Moto G cu ecran de 5.0” este oferit la acelaşi preţ excelent de 179.99 dolari în pachet retail. Din păcate saltul la un ecran mai mare a fost făcut păstrând neschimbată rezoluţia 720p, claritatea imaginilor redate de panoul cu tehnologie IPS având de suferit. Amatorii de filme vor aprecia însă ecranul cu suprafaţă crescută, acompaniat cu difuzoare stereo poziţionate frontal. Sub scutul din sticlă Gorilla Glass poate fi întrezărită o cameră frontală cu rezoluţie 2MP, iar pe capacul din spate găsim o cameră foto de 8MP.

Motorola a prezentat un nou smartphone din seria Moto G

Spre deosebire de Moto X, noul Moto G include slot microSD, astfel că alegerea variantei cu 16GB sau 32GB memorie internă a telefonului nu mai dă consecinţe atât de dureroase dacă este făcută greşit.

Carcasa cu grosime de 11mm, acoperită cu un capac detaşabil confecţionat din plastic, ascunde un acumulator de 2070mAh. Acesta alimentează o configuraţie cu chipset Snapdragon 400 (procesor quad-core la 1.2GHz, identică cele oferite pentru telefonul lansat anul trecut. Prin urmare, este de aşteptat ca ecranul mai mare să afecteze puţin autonomia.

Motorola Moto G

Motorola livrează noul telefon Moto G împreună cu o versiune Android 4.4 KitKat nemodificată, urmând ca actualizarea la versiunea Android L să fie disponibilă mai târziu.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat