Cum ar putea arăta şi când se lansează Pixel XL 2, alternativa Google pentru iPhone 8

Cum ar putea arăta şi când se lansează Pixel XL 2, alternativa Google pentru iPhone 8

Produs de LG, noul smartphone are acum dată de lansare şi imagine de prezentare cu designul de carcasă.

Fără grabă, Google va aştepta să treacă agitaţia din jurul lansării noilor modele iPhone, urmând să capteze atenţia celor rămaşi neimpresionaţi de oferta Apple cu o nouă serie de telefoane Pixel, dezvăluite în cadrul un eveniment programat pentru data de 4 octombrie.

Produs în colaborare cu LG, Pixel XL 2 reprezintă vârful de gamă al seriei de telefoane Pixel, folosită de Google pentru a demonstra cele mai avansate tehnologii Android.

Potrivit unei liste preliminare cu specificaţii, Pixel XL 2 va beneficia de acelaşi chipset Snapdragon 835 ca şi modelul Galaxy S8, asistat cu 4 GB memorie RAM şi 128 GB spaţiu de stocare internă. Ecranul de 5,99” foloseşte rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli). Carcasa cu margini subţiri foloseşte un design actualizat, însă nu foarte diferit de cel al modelului anterior. Aceasta păstrază jack-ul audio pentru conectarea căştilor.

Trecut şi pe la FCC (autoritatea din statele unite responsabilă cu certificarea echipamentelor de comunicaţii), noul smartphone nu a cedat prea multe detalii, exceptând numele de cod G011C si compatibilitatea cu noi benzi de comunicaţii LTE.

Chiar dacă nu a trimis încă invitaţiile, Google a confirmat pregătirea unui eveniment de lansare pentru data de 4 octombrie, modelul Pixel XL 2 produs de LG şi Pixel 2 fabricat de HTC fiind principalii candidaţi.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult