Cum arată Galaxy S8 şi S8 Plus în versiuni de culoare auriu şi alb

13.03.2017
Cum arată Galaxy S8 şi S8 Plus în versiuni de culoare auriu şi alb

Deşi majoritatea imaginilor circulate în ultimele luni surprind telefoane Galaxy S8 în carcasă neagră, pregătirea mai multor versiuni de culoare este practic o certitudine, Galaxy S8 trebuind să răspundă cerinţelor unui public cu preferinţe dintre cele mai diverse.

Surprinse într-o poză-spion, putem observa versiunea de culoare albă a lui Galaxy S8, alăturată unui exemplar Galaxy S8 în ediţie Gold. Potrivit zvonurilor, Samsung va mai oferi Galaxy S8 şi în versiune de culoare violet, argintiu, respectiv negru-lucios.

Aşteptat pentru data de 29 martie, Samsung Galaxy S8 ar urma să fie lansat în ediţie standard cu ecran 5.8” şi 4 GB memorie RAM, respectiv ediţie Galaxy S8 Plus cu ecran de 6.2” şi 6 GB memorie RAM.

Momentan, nu este clar dacă Samsung va echipa modelul Galaxy S8 Plus cu sistem dual-camera, sau va opta pentru soluţia unei singure camere foto mai performantă, prevăzută cu stabilizare optică a imaginii.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult