Cum arată Meizu M5s, noul smartphone cu preţ accesibil produs de Meizu

06.02.2017
Cum arată Meizu M5s, noul smartphone cu preţ accesibil produs de Meizu

Încă neanunţat oficial, Meizu M5s este un smartphone promiţător care ar urma să fie disponibil în oferta magazinelor asiatice pentru nu mai mult de 150 dolari.

Apărut în arhivele comisiei de certificare din China, TENAA, Meizu M5s foloseşte o configuraţie bazată pe chipsetul MediaTek MT6753 (CPU octa-core la 1.3GHz), ajutată cu până la 4GB memorie RAM.

Dispozitivul echipat cu ecran HD de 5.2” ar urma să fie disponibil în versiuni cu 2GB/16GB, 3GB/32GB şi 4GB/64GB memorie, respectiv versiunea Android 6.0 preinstalată.

În carcasa din aluminiu cu design unibody este adăpostit un acumulator de 2930 mAh, promiţând până la 2 zile de utilizare. Configuraţia este completată cu o cameră foto de 13MP şi cameră frontală de 5MP. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult