Cum arată noul Galaxy S8 Active, fără ecran curbat

Cum arată noul Galaxy S8 Active, fără ecran curbat

Pregătit pentru lansare în scurt timp, versiunea mai rezistentă dar mai puţin elegantă a vârfului de gamă Samsung Galaxy S8 poate fi admirată într-o primă imagine publicată de Wireless Power Consortium, grupul responsabil cu certificarea standardului de încărcare Qi wireless.

Fanii seriei de telefoane Galaxy care doreau şi o versiune Galaxy S8 fără ecran curbat sunt pe cale să îşi vadă dorinţa îndeplinită. Demonstrat a fi extrem de vulnerabil la căzături şi loviri accidentale ecranul curbat folosit cu Galaxy S8 şi S8+ cedează locul unuia de tip plat, încadrat de rama destul de groasă a unei carcase mult mai robuste.

Mult mai bine protejat în carcasa certificată IP68, Galaxy S8 Active nu este afectat de praf şi umezeală.

Potrivi listei neoficiale cu specificaţii, Samsung Galaxy S8 Active pune la dispoziţie un ecran de 5.8” cu rezoluţie 2960×1440 pixeli, chipsetul Snapdragon 835 ajutat cu 4GB memorie RAM, 64 GB memorie internă, o cameră foto principală cu rezoluţie 12MP şi cameră frontală de 8MP. Toate acestea ar urma să fie susţinute cu ajutorul unui acumulator de 4000 mAh, semnificativ mai mare decât cel de 3000 mAh conţinut în carcasa modelului standard Galaxy S8.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult