Cum se prezintă un Galaxy S4 după ce a fost spălat, trântit şi băgat la cuptor

13.06.2013
Cum se prezintă un Galaxy S4 după ce a fost spălat, trântit şi băgat la cuptor

Samsung a trecut modelul Galaxy S4 printr-un veritabil test de anduranţă, menit să demonstreze robusteţea acestui telefon în faţa loviturilor şi căzături repetate pe duşumea, scufundarea în apă, contactul cu praf, şocuri electrice şi expunerea la temperaturi extreme.

Samsung Galaxy S4

La fel ca şi alţi producători de electronice cu o reputaţie de protejat, Samsung supune dispozitivele pregătite pentru lansare unui şir de teste gândit să scoată în evidenţă orice vicii de fabricaţie sau erori de proiectare, urmând ca acestea să fie remediate înainte ca produsul finit să ajungă pe rafturile magazinelor. Direct proporţională cu expunerea aşteptată pentru fiecare produs în parte, exigenţa acestor teste în cazul unui vârf de gamă cum este modelul Galaxy S4 poate atinge extreme greu de bănuit pentru utilizatorii de rând, simulând situaţii pe care puţini le vor întâlni în folosirea de zi cu zi a telefonului mobil.

Dorind să arate robusteţea telefonului Galaxy S4 şi criteriile extrem de exigente după care a fost validat noul smartphone, compania a dat publicităţii un clip în care pot fi urmărite câteva din testele la care acesta a fost supus înainte de lansarea oficială. Cum era de aşteptat, din filmuleţ lipsesc acele părţi în care testele nu au decurs conform planurilor. Totuşi, chiar şi fără o listă a victimelor, este de apreciat faptul că Samsung a trecut modelul Galaxy S4 prin teste de asemenea duritate, menite să dea o marjă de siguranţă în plus pentru situaţiile neprevăzute care pot apărea în folosirea de zi cu zi a telefonului Galaxy S4.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult