Data la care Samsung lansează Galaxy Note8 în România

21.08.2017
Data la care Samsung lansează Galaxy Note8 în România

Samsung va lansa oficial în România noul phablet Galaxy Note8 pe 24 august. Galaxy Note8 va fi, la lansare, cel mai puternic terminal mobil din portofoliul companiei şi unul dintre cele mai performante de pe piaţă.

 

Phablet-ul nu va mai oferi foarte multe surprize după o serie de informaţii apărute pe internet în ultimele luni. Recent, chiar şi Samsung l-a afişat pe propriul site pentru o scurtă perioadă. Mai mult, dintr-o broşură oficială ajunsă pe internet am aflat caracteristicile tehnice.

Conform pliantului, noul Galaxy Note8 va fi echipat cu ecranul curbat Infinity Display cu rezoluţie QHD+ şi diagonală de 6,3”, va integra un stylus S Pen, va beneficia de scanner pentru iris, rezistenţă la apă şi praf, încărcare wireless şi va beneficia de un sistem dual camera, cea de-a doua lentilă oferind zoom optic 2X. În rest, camera pare să fie la fel de performantă precum cea de pe Galaxy S8, beneficiind de lentilă f/1.7 şi senzor foto de 12 megapixeli.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult