Desire 626: un nou mid-range de la HTC scăpat pe internet

22.01.2015
Desire 626: un nou mid-range de la HTC scăpat pe internet

În timp ce alţi producători de smartphone-uri încearcă să îşi limiteze numărul de dispozitive de pe piaţă, HTC tot dezvoltă diverse terminale mid-range. Gama Desire va primi în curând un nou membru sub forma lui 626, care nu pare să fie în totalitate diferit faţă de alte modele HTC deja anunţate. Din imaginile disponibile, acesta pare să fie adresat unui public tânăr, interesat de telefoane cu carcase cât mai colorate.

Telefonul nu a fost încă dezvăluit în mod oficial, însă dacă istoria se repetă, anunţul nu este foarte departe. Odată cu imaginile au apărut şi câteva detalii despre Desire 626, care poartă numele de cod intern A32. Acesta va integra un display de 5″ cu rezoluţie 1280 x 720 şi va veni în două variante hardware. Varianta mai puternică este echipată cu un chipset octa-core MediaTek MT6572 la 1,7 GHz şi 2 GB de memorie RAM. Cea de-a doua ediţie este ceva mai modestă din punct de vedere al performanţei, oferind un procesor quad-core Snapdragon 410, şi doar 1 GB de memorie RAM.

Restul specificaţiilor tehnice sunt comune între modele. Ambele dispun de camere foto de 13, respectiv 5 megapixeli,16 GB spaţiu de stocare intern şi un acumulator modest de 2000 mAh. În ciuda faptului că Android 5.0 Lollipop este lansat încă din luna noiembrie a anului trecut, HTC va lansa Desire 626 tot cu Android 4.4 KitKat. Informaţiile disponibile în acest moment spun că un update la cea mai recentă variantă a sistemului de operare va veni după lansarea oficială.

Acestea sunt desigur informaţii neconfirmate, însă judecând după multiplele detalii specifice, mai mult ca sigur sunt adevărate. Din păcate nu există şi informaţii despre preţ, data de lansare şi regiunile în care acest terminal va fi disponibil. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult