Detaliile despre Sony Xperia XZ2 şi XZ2 Compact, aflate înaintea evenimentului oficial de lansare

23.02.2018
Detaliile despre Sony Xperia XZ2 şi XZ2 Compact, aflate înaintea evenimentului oficial de lansare

Deşi Sony a pregătit în detaliu lansarea noilor vârfuri de gamă Xperia XZ2 şi XZ2 Compact, măsurile luate nu au oprit divulgarea de informaţii preţioase înaintea anunţului oficial.

Îmbunătăţit faţă de modelul lansat anul trecut, Sony Xperia XZ2  se prezintă cu un ecran de 5.7” şi este motorizat de chipsetul Snapdragon 845, oferind un nivel de performanţă similar vârfului de gamă Samsung, Galaxy S9.

Configuraţia sa include aceeaşi cameră foto de 19 MP, cu apertură f1/8, întâlnită şi la modelul XZ Premium.

Noul smartphone este livrat într-o carcasă acoperită cu sticlă pe ambele laturi, dispune de senzor biometric şi conector USB-C, necesar pentru încărcarea rapidă a acumulatorului.

Sony Xperia XZ2 Compact se deosebeşte prin folosirea unei carcase din policarbonat mai puţin pretenţioasă şi absenţa funcţiei de încărcare wireless a acumulatorului.

În plus faţă de modelul „Compact”, Sony Xperia XZ2 va avea şi un sistem audio cu tehnologie gaptic feedback, complementând sunetul redat de difuzor cu vibraţii sesizabile atunci când ţinem telefonul în mână.

Pentru detalii complete va trebui să aşteptăm anunţul oficial pregătit de Samsung pentru ziua de luni, în cadrul expoziţiei MWC 2018.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult