Doogee ar putea lansa un smartphone cu ecran curbat

16.11.2017
Doogee ar putea lansa un smartphone cu ecran curbat

Producător asiatic cunoscut mai ales pentru oferta de telefoane ieftine cu Android, Doogee pare să reînvie moda telefoanelor cu ecran curbat, căzute în uitare pe măsură ce noi modele cu design bezel-less şi margini curbate au acaparat atenţia publicului.

După ce s-au bucurat de un succes mai degrabă modest, seriile LG G Flex şi Samsung Galaxy Round au fost lăsate fără o continuare după anul 2015, zvonurile cum că LG va lansa anul acesta un model G Flex 3 nefiind confirmate.

Totuşi, conceptul de smartphone cu ecran curbat ar putea să fie preluat de un alt producător dornic să obţină un avantaj în piaţa foarte competitivă a telefoanelor Android de buget.

Noul smartphone ar putea fi o variantă a modelului Doogee Mix 2 cu design „fără margini”, care însă dă ecranului o formă uşor curbată. Aparent, telefonul livrat într-o carcasă semi-flexibilă poate reveni la forma plată atunci când este presat în buzunar.

Potrivit informaţiilor neconfirmate oficial, dispozitivul prevăzut cu 6GB memorie RAM şi 128GB spaţiu de stocare preia rata de aspect 18,5:9 întâlnită la seria Galaxy S8, însă nu şi preţul acestuia. Dacă luăm drept exemplu actualul model Doogee Mix 2 cu dotări hardware similare, disponibil la precomandă pentru suma de 249.99 dolari, putem aştepta ca şi versiunea cu ecran curbat a acestuia să aibă un preţ comparabil.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult