Două smartphone-uri BlackBerry cu Android surprinse în imagini

Aproape în fiecare săptămână primim informaţii noi despre dispozitive produse de BlackBerry bazate pe sistemul de operare Android de la Google. Acestea au apărut în câteva imagini neoficiale în trecut, însă primim dovezi din ce în ce mai convingătoare care sugerează că producătorul canadian de smartphone-uri va anunţa în curând două terminale cu Android.

Primul este modelul slider Venice, prezentat oficial în cadrul Mobile World Congress cu BlackBerry OS. Acesta nu s-a schimbat foarte mult din punct de vedere estetic, fiind foarte similar cu prototipul prezent la conferinţa din Barcelona, însă imaginile de pe ecran prezintă sistemul de operare Android într-o variantă nemodificată. Putem vedea pentru prima dată în detaliu şi tastatura fizică, ascunsă în spatele display-ului până acum, care integrează butoane cu o cursă scurtă.

Cel de-al doilea model cu Android pare să fie o nouă variantă a lui Passport, gigantul telefon pătrat de la BlackBerry. La exterior nu pare să fie foarte mult schimbat faţă de modelul disponibil pe piaţă în acest moment. Doar anumite particularităţi ale designului au fost modificate, dispozitivul păstrând proporţiile ecranului şi tastaturii. Meniul şi butoanele virtuale de pe display prezintă însă acelaşi Android fără modificări semnificative.

Sursa acestor imagini şi animaţii este „eternul” Evan Bless (@evleaks de pe Twitter), care susţine că dispozitivele BlackBerry cu Android vor ajunge pe piaţă în luna noiembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult