După HTC M7, şi M4 apare în câteva imagini neoficiale

07.02.2013
După HTC M7, şi M4 apare în câteva imagini neoficiale

După ce terminalul M7 de la HTC a debutat în faţa obiectivului camerei foto înainte ca producătorul să-şi dorească acest lucru, a venit rândul modelului M4 să primească acelaşi tratament. Dacă M7 va fi vârful de gamă HTC care va trebui să înlocuiască modelele One X şi One X+, viitorul M4 va fi un terminal mid-range care va lua locul la fel de apreciatului One S. La fel ca în cazul modelului superior, lista de specificaţii este necunoscută.

Zvonurile afirmă că vom avea de-a face cu un terminal cu ecran de 4,3” şi rezoluţie HD care va include conectivitate LTE, un procesor Qualcomm cu nucleu dual-core Krait tactat la 1,2 GHz, 2 GB RAM, cameră foto cu senzor de 13 MP şi o memorie internă cu o capacitate de 16 GB.

Terminalul va rula Android 4.2 şi versiunea a cincea a interfeţei Sense. Imaginile în care apare acest model ne înfăţişează o carcasă din policarbonat negru care poartă cunoscuta siglă Beats, M4 fiind similar cu modelul 603e, destinat pieţei chineze, şi care a apărut şi el de curând într-o serie de fotografii neoficiale. În mod ciudat, anumite elemente de design seamănă mai degrabă cu cele din primele imagini cu M7, nu cu cele apărute ulterior şi menţionate la începutul acestei ştiri.

HTC a anunţat o conferinţă dublă de presă pe data de 19 februarie,acesta urmând să aibă loc în paralel la Londra şi la New York, deci misterul celor două modele se va risipi cu o săptămână înainte de deschiderea expoziţiei Mobile World Congress 2013.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News