Enojy 6s de la Huawei aduce 3 GB memorie RAM şi senzor de amprentă pe segmentul mid-range inferior

07.12.2016
Enojy 6s de la Huawei aduce 3 GB memorie RAM şi senzor de amprentă pe segmentul mid-range inferior

La numai două luni după debutul modelului Enjoy 6, Huawei anunţă lansarea noii versiuni îmbunătăţite Enjoy 6s. Acest smartphone este rezultatul colaborării între compania chineză şi operatorul China Mobile, în portofoliul căruia acesta va fi vândut în premieră. Upgrade-urile sunt minime, însă în cazul în care modelul Enjoy 6s ajunge şi pe piaţa din Europa, acesta ar putea fi o soluţie de buget atractivă.

Huawei oferă astfel în carcasa lui Enjoy 6s un display de 5” cu rezoluţie 720p, fiind realizat cu ajutorul unui panou IPS. Chipset-ul Snapdragon 435 la 1,4 GHz ar trebui să fie de ajuns pentru operaţiuni obişnuite precum browsing, accesarea reţelelor de socializare şi fotografii, în timp ce memoria RAM de 3 GB ar trebui să asigure rularea mai multor aplicaţii simultan. Spaţiul de stocare de 32 GB este dublu faţă de varianta Enjoy 6 standard, în timp ce camerele foto vin cu senzori de 13, respectiv 5 megapixeli.

Spre diferenţă de Huawei Enjoy 6, noul 6s vine cu un acumulator mai mic, de numai 3.020 mAh (faţă de 4.100 pe versiunea iniţială), însă acesta câştigă astfel la capitolul design, fiind substanţial mai subţire (7,6 mm în profil). Desigur, fiind un smartphone realizat în special pentru piaţa din China, enjoy 6s poate găzdui două cartele SIM, iar pe spatele dispozitivului a fost integrat un senzor de amprentă, rareori întâlnit pe smartphone-uri din gama mid-range inferioară.

Telefonul va ajunge în oferta China Telecom în următoarele săptămâni şi va fi livrat în trei variante de culoare: auriu, argintiu şi alb. Preţul va fi de 1.599 yuan, echivalentul a 215 euro, fără contract.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult