Existenţa unui smartphone Nokia Lumia cu ecran de 6 inch, confirmată cu dovezi concrete

Existenţa unui smartphone Nokia Lumia cu ecran de 6 inch, confirmată cu dovezi concrete

După ce în luna aprilie jurnaliştii publicaţiei Financial Times înaintau posibilitatea ca Nokia să lanseze în viitorul apropiat un smartphone Lumia cu ecran de 6 inch, informaţia este confirmată acum şi cu dovezi concrete.

Potrivit publicaţiei, Nokia pregăteşte un competitor pentru modelul smartphone Samsung Galaxy Note, bazat pe sistemul de operare Windows Phone 8. Noul model Lumia ar urma să fie gata de lansare înainte de finalul acestui an

Telefon Nokia Lumia cu ecran de 6 inch?

Imaginea furnizată de cei de la ICTech ilustrează ceea ce pare a fi panoul din sticlă aplicat peste ecranul unui smartphone Nokia de mari dimensiuni, confirmând informaţiile celor dintâi.

Judecând după lista de îmbunătăţiri anunţate pentru sistemul Windows Phone 8, ecranul ales pentru noul smartphone Lumia va suporta cu siguranţă rezoluţia 1080p, redând o interfaţă WP8 cu şi mai multă informaţie decât până acum. O altă adiţie este suportul pentru chipseturi Qualcomm cu CPU quad-core, oferit odată cu actualizarea GDR3 pentru Windows Phone 8 şi folosit probabil de noile terminele Nokia Lumia.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult