Fly MC100 – telefon de gaming cu platformă Nintendo

Fly MC100 – telefon de gaming cu platformă Nintendo

Sony, Microsoft şi Nintendo – ei sunt cei trei mari jucători de pe piaţa consolelor. Zvonurile cum că aceştia s-ar implica şi pe piaţa telefoanelor mobile pentru a produce terminale de gaming (Sony PSP Phone, de exemplu) au tot circulat, însă nu am văzut nimic concret. Acum însă, compania Fly (producătoare de telefoane, smartphone-uri şi dispozitive GPS) au lansat telefonul mobil cu platformă Nintendo Fly MC100.

Fly MC100 - Nintendo Phone La prima vedere, nimeni nu ar crede că MC100 este un telefon de gaming, printre altele. Aspectul sobru te duce cu gândul mai degrabă la un telefon business entry level, gen Nokia E50 sau E51. Şi totuşi, telefonul din imagine nu are deloc de a face cu segmentul business – Fly MC100 este un telefon multimedia destul de bine echipat: player video/MP3, radio FM, cameră foto de 2 MP, Bluetooth Stereo, jack audio de 3.5 mm şi slot microSD. Producătorii insistă pe calitatea deosebită a sunetului, oferită de cipul Yamaha.

Fly MC100 permite instalarea jocurilor ce au la bază platforma JAVA sau Nintendo (Gameboy – gb, Gameboy Color – gbc, NES – nes şi Super Nintendo – smc), păcat că ecranul are doar 240×320 pixeli rezoluţie. Tastele adiţionale dedicate gaming-ului sunt amplasate în partea superioară a terminalului, la fel ca la Nokia N81 – alt telefon cu suport avansat pentru jocuri, dar N-Gage.

Conform Fly, autonomia de 330 ore în stand-by şi 5 ore de convorbiri este susţinută de o baterie Li-Ion 1050 mAh. Mai multe specificaţii găseşti pe pagina produsului.

Telefonul Fly MC100 are un preţ recomandat de 270 $ şi se găseşte disponibil pe pieţele selectate din Europa.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News