Fotomobil: Sony Ericsson K770i

30.10.2007
Fotomobil: Sony Ericsson K770i
Despre…

Camera

Face parte din seria K, asa ca e un mobil cu interfata Cyber-shot de la Sony, iar camera s-a comportat excelent. Nu mi-a venit sa cred ca am reusit sa fac poze foarte bune chiar si noaptea, fara blit. Iar asta s-a intamplat in modul automat, fara sa ma joc cu reglajele de luminozitate. Faza tare la K770i este ca in modul foto, butoanele 1, 4, 7, *, 3, 6, 9, si # capata functii de control al fotocamerei. De pilda, 3 si 6 sunt pentru zoom, cu 1 schimbi modurile de fotografiere, iar cu 7 scenele. De fapt, pe taste sunt incrustate si iconite care reprezinta aceste functii. Ideea nu e noua. Producatorul a folosit-o si la K810i, dar numai pentru patru butoane.

Aplicatii

Sunt cam aceleasi ca la celelalte modele mai noi de la Sony Ericsson. N-am intalnit vreuna noua. In meniul entertainment gasesti radio, jocuri, TrackID cu care poti identifica o melodie trimitand un fragment din aceasta la serverul Gracenote, player video, VideoDJ, PhotoDJ si MusicDJ cu care iti ve­rifici creativitatea in domeniul multimedia si functia de reportofon care se comporta foarte bine. Acolo dai si de aplicatia Remote control. Conectat la PC prin cablu sau Bluetooth, K770i devine un fel de te­lecomanda pentru acesta. Controlezi din butoanele lui prezentarile Powerpoint, Media Player-ul din Windows sau pur si simplu inlocuiesti mausul cu butoanele de navigare in meniuri ale mobilului.

Altele

Mobilul vine in pachet cu un card de memorie M2 cu capacitatea de 256MB. Pe site-ul producatorului scrie ca ar putea gazdui pana la 200 de poze la calitatea cea mai buna. Gresit! Incap peste 300 si am avut grija sa pozez la calitate si rezolutie maxime. N-am reusit sa umplu tot cardul, dar am tras 50 de cadre, iar contorul din stanga jos imi arata ca mai pot face bine merci inca 288 in aceleasi conditii. Mi-a placut modul de prindere a capacului care acopera bateria. Pe muchia de sus, langa comutatorul pentru ON/OFF este un buton care odata culisat permite deschiderea usoara a capacului. Trebuie sa faci neaparat operatia asta daca vrei sa umbli la cardul de memorie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News