Galaxy C10 ar putea fi livrat cu două camere foto pe spate

17.07.2017
Galaxy C10 ar putea fi livrat cu două camere foto pe spate

Până în prezent, Samsung a preferat să lanseze smartphone-uri cu o cameră foto tradiţională, cu un singur senzor, însă începând cu toamna acestui an, se pare că va oferi şi modele cu sistem „dual camera”, asemeni concurenţei. În timp ce majoritatea producătorilor păstrează această componentă pentru dispozitivele high-end, Samsung ar putea lansa în curând şi un model mid-range cu două camere foto pe spate sub forma lui Galaxy C10, care pare să împrumute mai multe elemente de la seriile Galaxy S şi Note.

Noul Galaxy C10 nu a fost anunţat în mod oficial, însă există deja imagini cu un prototip aproape final, care pare să beneficieze de un sistem dual camera. Zvonurile din ultimele câteva săptămâni sugerau că noul Galaxy Note 8, aşteptat la sfârşitul lunii august va fi primul dispozitiv cu două camere foto pe spate de la Samsung, însă dacă C10 va ajunge pe piaţă în forma prezentată în aceste imagini, este posibil ca al doilea model să ajungă pe piaţă la scurt timp după debutul modelului de top.

La capitolul deisgn, Galaxy C10 beneficiază de un spate realizat complet din metal, cu linii punctate pentru antene, similare cu modelele din gama Galaxy C din trecut. Camerele foto sunt dispuse vertical, un format care ar putea fi abordat şi de către Apple pentru noul iPhone 8, în timp ce pe laterale este prezent un buton în plus faţă de alte modele Galaxy C, care pare a fi butonul Bixby.

La capitolul configuraţie hardware, informaţiile disponibile despre Galaxy C10 sugerează că vorbim despre încă un model mid-range premium din gama superioară, cu chipset Snapdragon 660, 6 GB memorie RAM, un display Full HD de 6” şi un acumulator de 4.000 mAh. Telefonul ar putea ajunge pe piaţă în două configuraţii, cu 64 şi 128 GB.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult