Galaxy C5, noul smartphone Samsung oferit în carcasă metalică, apare în imagini de prezentare oficiale

25.05.2016
Galaxy C5, noul smartphone Samsung oferit în carcasă metalică, apare în imagini de prezentare oficiale

Parte din noua serie Galaxy C, poziţionată la un nivel de preţ undeva între seriila J şi A, Galaxy C5 vine cu hardware de nivel mediu şi carcasă metalică.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Galaxy C5 foloseşte chipsetul Snapdragon 617 cu CPU octa-core la 1,5 GHz, ajutat cu 4 GB memorie RAM, ceva deloc caracteristic pentru modelele mid-range de pe piaţă.

Ecranul Super AMOLED suportă rezoluţie 1080p, întinsă pe o diagonală de 5.2”. Lista dotărilor este completată cu funcţionalitate dual-SIM, o cameră foto de 16MP cu blitz dual-LED, cameră frontală de 8MP, conectivitate LTE (max. 150 Mbps) şi 32 GB memorie internă expandabilă. Toate acestea sunt susţinute cu un acumulator de 2600 mAh, care ar trebui să asigure cel puţin o zi de utilizare fără grija adaptorului AC.

 

 

Telefonul livrat cu versiunea Android 6.0.1 Marshmallow ar putea avea parte de o lansare oficială pentru piaţa chineză în această lună. Momentan, nu este clar dacă Samsung va oferi Galaxy C5 şi în alte pieţe de desfacere non-asiatice. 

Vezi si Cât de uşor se zgârie şi se îndoaie un telefon Galaxy S7 Edge? [VIDEO]

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult