Galaxy C7 Pro anunţat pentru piaţa din China

17.01.2017
Galaxy C7 Pro anunţat pentru piaţa din China

Seria de dispozitive mid-range premium Galaxy C de la Samsung merge înainte. Aceasta tocmai a primit un nou membru, numit C7 Pro, dedicat pieţei chineze. Se pare că acesta va fi o alternativă la modelul Galaxy A7, fiind echipat cu hardware similar şi cu o construcţie unibody metalică. Deşi acest smartphone nu va fi disponibil în Europa în mod oficial, acesta va putea fi probabil comandat fără probleme din magazinele online din China.

Galaxy C7 Pro vine echipat cu un display Super AMOLED cu diagonală de 5,7” şi rezoluţie Full HD, 4 GB memorie RAM şi un chipset Snapdragon 625 de la Qualcomm. Spaţiul de stocare de 64 GB poate fi extins cu card-uri microSD de până la 256 GB, însă cei care vor apela la această capabilitate vor renunţa la cel de-al doilea locaş pentru cartele nano-SIM.

Sistemul foto este asigurat de doi senzori de 16 megapixeli. Cel de pe spate este echipat cu un obiectiv cu diafragmă f/1.9 şi blitz dual-led, în timp ce camera din faţă beneficiază de un obiectiv similar, dar nu şi de blitz. Procesorul limitează însă filmarea la doar 1080p cu 30 de cadre pe secundă pe ambele camere. Pentru un asemenea hardware, acumulatorul de 3.300 mAh pare de ajuns pentru a asigura măcar o zi de utilizare normală, însă lansarea cu Android 6.0.1 din fabrică este dezamăgitoare, având în vedere disponibilitatea de mai multe luni a noului Android 7.0.

Galaxy C7 Pro se lansează în China în viitorul apropiat, la un preţ de aproximativ 405$, echivalentul a 2.800 yuan. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult