Galaxy Grand Prime – primele imagini şi specificaţii

16.09.2014
Galaxy Grand Prime - primele imagini şi specificaţii

Prezentat de un website vietnamez drept o variantă accesibilă a top-ului de gamă Galaxy S5, Galaxy Grand Prime ar putea intra la vânzare în mai puţin de o lună.

Potrivit informaţiilor încă neconfirmate oficial, Samsung Galaxy Grand Prime este un telefon cu ecran de 5″, motorizat de chipsetul Snapdragon 400. Configuraţia cu procesor quad-core la 1.2GHz este ajutată cu 1GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 8GB memorie internă şi două camere foto cu rezoluţie 8MP şi 5MP, cea din urmă fiind adresată amatorilor de poze selfie.

Samsung Galaxy Grand Prime

Pregătit cu sistemul Android 4.4 KitKat, Galaxy Grand Prime ar putea fi disponibil cumpărătorilor vietnamezi încă din luna octombrie, la un preţ rămas deocamdată neprecizat. Din păcate momentan nu este clar dacă Samsung va lansa noul telefon şi pentru pieţele internaţionale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult