Galaxy Note 4 – când ar putea fi lansat şi ce rezoluţie va avea noul ecran

Galaxy Note 4 - când ar putea fi lansat şi ce rezoluţie va avea noul ecran

Samsung pregăteşte încă un phablet din seria Galaxy Note, primele detalii despre acesta anunţând un înlocuitor pe măsura aşteptărilor, cu ecran spaţios şi rezoluţie mai bună decât ce oferă actualul model Galaxy Note 3.

Cu nume de cod SM-N900A, prototipul ieşit la iveală în India ar fi nimeni altul decât Galaxy Note 4. Din puţinele detalii oferite aflăm că avem de-a face cu un ecran ce suportă rezoluţia 2560×1440, la fel cât oferă şi competitorul LG G3. Cu toate acesta diagonala de afişare rămâne neschimbată, ecranul QHD de 5.7” oferind imagini de aproape două ori mai clare decât cel Full HD instalat pe actualul Note 3.

Samsung Galaxy Note 3 va avea un succesor cu ecran UHD

Comparat cu rivalul LG G3, noul telefon Galaxy Note 4 va avea un atu important, luând forma stylus-ului inserat într-un compartiment special prevăzut pe carcasă şi selecţia de aplicaţii pentru desenat şi lăsarea de notiţe în documente şi poze.

Dacă luăm drept exemplu calendarul de lansări folosit anul trecut, Galaxy Note 4 ar putea avea prezentarea oficială în luna septembrie, la expoziţia IFA Berlin, la mică distanţă în timp de modelul Galaxy S5 Prime.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult